Press "Enter" to skip to content

zamisli

Zamisli da Zoki kaže da se neće mješat u izborni zakon BiH dok se ne sredi izborni zakon u državi čiji je, zamislite, on predsjednik! Već je puno godina naš izborni zakon nelegalan i razlike u broju glasača su izvan zakona. Ali “naš predsjednik” će u svakom svojem istupanju ove godine pričati o izbornom zakonu u BiH. WTF!?

Zamisli da Bencicka, Grmoja, Domovinci, SDP i njihova braca socijaldemokrati kazu DOSTA JE. Dosta nam je HDZ-a. Unistili su nasu drzavu i nas narod. Ajmo sjest, dogovorit 10, 20 ili 30 stvari oko kojih se slazemo i maknut taj HDZ jednom zauvijek.

Ionako se ne slazemo samo oko nebitnih stvari za nase gradjane, kao sto su crkva, globalizam, jesu li pederi bolesni ili ne, da li postoje ostali spolovi i slicne vise manje gluposti.

A ocito je da se u 80-90% stvari slazu. HDZ, korupcija, previše ljudi u drzavnim institucijama, previse opcina, izborni zakon i ko zna sta vec.

Zamisli. Mozes li?

A sad razmisli. Da li je Bencicima, Grmojama, Penavama, socijaldemokratima i braci SDP-ovcima bitno da se brinu za sve nas ili da su zadovoljni sa sadasnjom situacijom?

Pa da, najbolje im je ovako. Nit imaju odgovornosti, niti ju zele. Malo pljuvat po HDZ-u, malo uzimat saborsku placu. Oni mogu tako desteljecima.

Da se stvarno brinu o nama, da im je stvarno HDZ zlo kao sto tvrde, odavno bi se udruzili i zanemarili razlike.

Ali bas ih briga.

I sta cemo sad?

Imam rjesenje. Vjerojatno je za zatvor, jer ovo je ipak demokracija.

Svima, ali bas svima koji su bili clanovi bilo koje stranke sa danasnjim datumom 17/09/2022, zabranit bavljenje politikom. Zauvijek.

Hvala!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.